Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

госпіталізація

tsn.ua

Вівторок, 12 серпня 2014, 14:19

Правоохоронці шукають свідків ДТП, у якій травмувалася дитина

госпіталізація

Правоохоронці шукають свідків ДТП, яка відублася на вул. Золота у Львові.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

Правоохоронці закликають зголоситися очевидців дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора 11-го серпня о 16.30 годині у Львові по вулиці Золотій біля будинку №22а.

 До чергової частини Державтоінспекції м. Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернувся за допомогою неповнолітній. Мама хлопчика повідомила медикам, що травми її син отримав внаслідок ДТП.

Як з’ясувалося згодом, невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на  6-річного хлопчика  та залишив місце події. Малолітній хлопчина внаслідок ДТП отримав забої.

За попередніми даними, утікач був за кермом легкового автомобіля «AUDI», червоного кольору. В номерних знаках присутні літери «ТВ» і цифра 8.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці з’ясовують всі обставини цієї пригоди.

Просимо усіх, хто має будь-яку інформацію, що може допомогти у пошуку, повідомити про це за телефоном «102» або до чергової частини ВДАІ з обслуговування м. Львів  – тел.(032) 238 40 27.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.