Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спецпідрозділ

job-sbu.org

Вівторок, 12 серпня 2014, 13:49

Львівські убозівці затримали злочинне угруповання із калашами та гранатами

спецпідрозділ

Працівники УБОЗ Львівщини сьогодні вночі затримали 6 учасників озброєного злочинного угруповання, мешканців Закарпатської області.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Під час проведення оперативних заходів працівниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області була отримана інформація щодо наміру групи осіб переправити з зони проведення антитерористичної операції значну партію зброї, боєприпасів та вибухівки до Закарпаття. Про що вони повідомили львівських колег.

У результаті операції працівники УБОЗ ГУМВС України у Львівській області, спільно з працівниками СБМ ГУМВС та ДАІ на залізничному переїзді у м Стрий близько 01.00 години зупиненили два автомобілі Jeep Grand Cheroke на чеській реєстрації.

При огляді автомобілів виявлено та вилучено предмети зовні схожі на автомати Калашникова, гранатомети РПГ-22, кулемет, гвинтівки, гранити , магазини тощо.

Автомобілі було затримано із використанням вогнепальної зброї у зв’язку з відмовою водіїв зупинитися. Правоохоронці здійснили постріли по колесах автомобілів. Постраждалих немає.

Затримані особи доставлені в Стрийський МВ ГУМВС України у Львівській області. Наразі вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.