Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://artmuseum.lg.ua

Вівторок, 12 червня 2012, 13:47

У Львові футболістам збірних Португалії та Данії подарують герасівки

Футболістам збірних Данії та Португалії, які сьогодні прибувають до Львова, подарують українські національні краватки – герасівки. 

Народна майстриня Марія Шостак та ще десять майстринь з організації "Мистецький центр "Львівський вернісаж" за тиждень виготовили 90 герасівок для футболістів збірних, які грають у Львові. 

Під час сьогоднішньої прес-конференції Марія Шостак розповіла, що перед вигтовленням цього народного аксесуару майстрині помолилися, щоб герасівки були справжніми оберегами. 

Даруватимуть ці сувеніри футболістам діти з Центру творчості дітей та юнацтва "Погулянка", які виконали неофіційний гімн Євро-2012.

Андрій Москаленко, координатор Медіа-центру "Львів 2012", розповів, що в інших містах футболістам дарують офіційні подарунки від УЕФА. Щоб подарувати учасникам чемпіонату щось від міста, потрібно отримати відповідні дозволи, адже у кожної збірної і кожної футбольної федерації – свої системи безпеки.

На разі, наважилися це зробити тільки у Львові.

Нагадаємо, завтра у Львові відбудеться матч між збірними Португалії та Данії. На цей момент, до Львова уже прибула збірна Данії. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.