Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

зарплатні борги

poltava.pl.ua

Середа, 13 серпня 2014, 15:11

27 млн грн зарплатних боргів виплатили працівникам після втручання прокуратури

зарплатні борги

Лише після реакції прокуратури погашено зарплатні борги перед працівниками ДП СКК “Моршинкурорт” – 1,4 млн. грн, ТзОВ “Універсальна бурова техніка” – 400 тис. грн., ПАТ “Дрогобицький завод автомобільних кранів” – 200 тис.грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що з метою захисту прав громадян на своєчасне отримання зароблених коштів, прокурорами вжито заходів кримінально-правового характеру.

Так, цього року розпочато 15 кримінальних проваджень стосовно посадових осіб підприємств та установ, які безпідставно не виплатили загалом 17 млн. грн. заробітної плати своїм підлеглим. З них 7 проваджень скеровано до суду для розгляду по суті.

Крім того, за результатами проведених перевірок у вказаній сфері, внесено 59 подань в органи місцевої влади, самоврядування та контролю. Відтак, до відповідальності притягнуто 15 посадовців, якими порушувалось законодавство про оплату праці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.