Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прикордонний пункт

Четвер, 14 серпня 2014, 11:44

На 4 роки ув'язнено контрабандиста засобів прихованої зйомки

прикордонний пункт

Жовківський райсуд Львівської області засудив українця за незаконне ввезення та реалізацію спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, призначених для проведення прихованої фото- та відеозйомки.

Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

У ході досудового слідства встановлено, що 24-річний мешканець Львівщини систематично, контрабандним шляхом, організовував ввезення партій спецпристроїв в Україну для подальшого продажу.

6 червня ц.р. співробітники СБУ затримали зловмисника "на гарячому" під час чергової спроби переміщення понад тридцяти спеціальних технічних пристроїв закамуфльованих під автомобільні брелки, GSM-мікрофони та наручні годинники із вмонтованими відеокамерами та мікрофонами.

Спеціальну техніку зловмисник намагався перевезти через українсько-польський кордон з приховуванням від митного контролю в конструктивних порожнинах його власного автомобіля.

Згідно з висновками експертів, конфіскована техніка належить до спеціальних технічних засобів і може використовуватись для негласного отримання інформації.

За рішенням суду правопорушника визнано винним у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.201 КК України (контрабанда, тобто переміщення через митний кордон України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.