Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АТО

argumentua.com

П'ятниця, 15 серпня 2014, 13:30

Активіст Правого сектора з Львівщини героїчно загинув в зоні АТО

АТО

Під час оточення українськими військами Луганська героїчно загинув один із вояків-афганців та активіст Правого сектора з Миколаївського району Андрій Марунчак.

Перед смертю боєць підірвав ворожий танк, проте був розстріляний із іншої броньованої машини терористів, повідомляє прес-служба Правого сектору.

«Андрій мав йти в бій в неділю, проте, коли дізнався, що хлопці йдуть на Луганськ, наполіг, що також піде з ними, бо має великий бойовий досвід. Коли хлопці оточували Луганськ, на них пішли не бойовики, а 10 танків. Андрій підірвав один танк, ще один підірвали інші хлопці. Танки їх і розстріляли», - сказав керівник Миколаївського  районного осередку «Правого сектора» Андрій, позивний Червень..

Разом із Андрієм Марунчаком героїчно загинув ще один афганець та сім бійців із батальйону «Айдар».

Додамо, що після Євромайдану Андрій Марунчак додому в село Березина Миколаївського району не повернувся – створив 8-му сотню афганців і допомагав новій владі встановлюватись в столиці. Проте, коли почались заворушення на Сході , 32 афганці, включаючи Андрія, долучились до батальйону «Айдар».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.