Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прес-служба ПАТ Львівобленерго

Понеділок, 18 серпня 2014, 15:21

Найдостойнішим – галузеві нагороди "Укрцементу"

З нагоди Дня Будівельника на ПАТ Миколаївцемент провели урочисті збори трудового колективу і нагородили найкращих працівників.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ПАТ Миколаївцемент.

«Цементна галузь України є однією з головних складових будівельного комплексу. А в поточному році в умовах внутрішньозаводських змін та загальнодержавної економічної та політичної кризи, наші працівники самовіддано виконують свої виробничі обов’язки й продовжують підтримувати на виробництві високий рівень охорони праці, турбуючись про безпеку як свою власну, так і тих, хто працює поруч. Результат такої турботи цілком очевидний і вельми втішний: більш ніж 3 роки і 10 місяців колектив працює без нещасних випадків з втратою робочого часу. І це найголовніший і найприємніший наш спільний доробок. За це працівники  безумовно заслуговують глибокої вдячності і пам’ятних нагород», – сказав у своєму вітальному слові до працівників підприємства нинішній Голова  правління (генеральний директор) ПАТ «Миколаївцемент» Роман Марущак

Найвищу нагороду – «Знак пошани» від Асоціації підприємств і організацій цементної промисловості «Укрцемент» Голова правління ПАТ «Миколаївцемент» вручив ветеранові виробництва з більш ніж тридцятирічним трудовим стажем, машиністові цементних млинів Іванові Хомину.

Грамоти від тієї ж асоціації, а також і грошові премії від ПАТ «Миколаївцемент», отримали троє: машиніст тепловоза Іван Гулій, начальник відділу логістики та обслуговування клієнтів Надія Симанюк, заступник начальника дільниці обслуговування механічного обладнання Руслан Музичук.

Належну шану віддали й ще великій групі ветеранів виробництва, які зробили вагомий внесок у розвиток заводу, вдосконалення його технології, зміцнення авторитету. За двадцятирічну сумлінну роботу на підприємстві пам’ятні відзнаки отримали десятеро працівників, за 25-річну – чотирнадцятеро. А особливо дружні, гарячі оплески лунали в залі на адресу тих шістьох відзначених трудівників, котрі віддали заводові тридцять і більше років свого трудового життя. Усі працівники підприємства як подарунок отримали премії з нагоди свого професійного свята.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.