Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

військовий збір

interbuh.com.ua

Середа, 20 серпня 2014, 15:41

На Львівщині уже сплатили 3,8 млн. грн. військового збору

військовий збір

Станом на 20 серпня суб’єкти господарювання Львівської області сплатили 3,8 млн. гривень військового збору, який було запроваджено з 3 серпня 2014 року.

Про це повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Нагадаємо, що тепер з доходів фізичних осіб у формі зарплати й інших доходів, які входять до фонду оплати праці найманих працівників, а також з поточних або компенсаційних виплат, які нараховуються у зв'язку з трудовими відносинами або цивільно-правовими договорами без вирахування єдиного соціального внеску, податкової соціальної пільги та податку на доходи фізичних осіб, утримується 1,5% військового збору. Збір також буде стягуватися з виграшів у державну лотерею.

Оскільки Закон набрав чинності з 03.08.2014 року, заробітна плата, нарахована до 03.08.2014, але виплачена після 03.08.2014, не підлягає оподаткуванню військовим збором.

Нарахування, утримання та сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюється у порядку, встановленому статтею 168 Податкового кодексу, тобто аналогічно податку на доходи фізичних осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.