Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 12 червня 2012, 17:13

У Львові опозиція обговорила свою передвиборчу програму

Сьогодні, 12 червня, у Львові об’єднана опозиція «За Батьківщину» провела круглий стіл, під час якого обговорювала проект своєї програми.

 З розданого напередодні списку запрошених, прийшли не всі. Найбільше було народних депутатів та членів опозиції. Тобто обговорення більше нагадувало «хвалебну оду опозиції».

Голова Львівської територіальної організації Політичної Партії «Фронт Змін» Степан Кубів назвав програму першим документом, який винесли на всенародне обговорення.

Голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик вважає, що програма опозиції здатна змінити державу. «Вперше політики пішли не з обіцянками, а з програмою», - додав він.

Під час обговорення програми, декілька експертів висловились критично щодо документу. Так політолог Олег Соскін звернув увагу на те, що опозиція має бути передусім чесною, тоді їм повірить виборець, адже зараз важко відрізнити їхню програму, від програми діючої влади.

А соціолог Володимир Падгорнов порадив опозиції «збитись з соціалістичного тону».

На запитання «Варіантів», чи справді вноситимуть до програми зауваження та пропозиції експертів, заступник керівника центрального виборчого штабу об’єднаної опозиції «За Батьківщину» Андрій Пишний відповів, що зараз програму треба сприймати, як проект.

«Ми провели перший загальнонаціональний круглий стіл з експертами два тижні тому, на якому були надані конкретні пропозиції в робочу групу, яка працює над їхнім узагальненням. Ідуть постійні дискусії. Після сьогоднішнього засідання ми так само врахуємо всі пропозиції та ухвалимо програму об’єднаної опозиції на з’їзді ВО«Батьківщина», - сказав Андрій Пишний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.