Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 12 червня 2012, 17:39

У Львові діти зможуть провести літні канікули в гуртках та таборах

Діти та підлітки м. Львова зможуть пізнавально та цікаво провести літні канікули в гуртках та таборах. Про це сьогодні, 12 червня, на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Сьогодні, 12 червня, міський голова Львова Андрій Садовий відвідав УДЮМК дизайн-студію «Дивосвіт». Тут діти мають можливість розкривати свої таланти та цікаво проводити вільний час. Вони малюють, в'яжуть, ліплять з полімерної глини, займаються бісероплетінням. У Львові 70 таких гуртків.

На жаль, на утримання одного такого гуртка з бюджету міста виділяється всього лише 2 тис. грн. на рік, тому матеріали для занять діти змушені купувати самі.

Влітку УДЮМКи Львова запрошують дітей на конкурси краси, відвідування музеїв, прогулянки парками, також майстер-клас з ліпки у студії образотворчого мистецтва, фінал кубку світу з карате та кобудо, конкурс із створення екібан та багато інших подій.

Відпочинок львівським дітям пропонують і табори від спортивних шкіл, літні оздоровчі табори від управління освіти. Також міська влада та волонтери втілюватимуть в життя різні проекти: «Тренер з мого подвір'я» запрошує на спортивно-ігрові заняття; «Європа – це більше, ніж футбол 2012», окрім ігрових та спортивних занять, проект предбачає промоцію волонтерства серед дітей та молоді приймаючих міст Євро-2012.

Загалом різними видами дозвілля протягом літа буде охоплено майже 10 тисяч львівських дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.