Варіанти,  26 серпня 2014

Сімейні війни по-львівськи

сварка

Як ділить мільйонні статки завідувач кафедри онкології та радіології ЛНМУ ім. Данила Галицького

Розділ майна - неминучий атрибут розлучення подружжя.

Але якщо мова йде про вартість майна на мільйони, то здебільшого моральні аспекти залишаються на задвірках. Бо в силу вступають влада та гроші.

Попираючи закон єдиною фразою: "Я все куплю", Тарас Григорович Фецич, професор, завідувач кафедри онкології та радіології ЛНМУ ім. Данила Галицького, вступив у тяжбу з колишньою дружиною Оксаною Фецич.

Для посилення свого авторитету Тарас Григорович залучив до сімейних справ міліцію, яка з обшуками побувала в квартирі та офісі Оксани Фецич.

Щоб закохатись - достатньо хвилини, щоб розлучитись - часом приходиться прожити разом 29 років.

Прожив у шлюбі 29 років, маючи двох дорослих дітей, в 2010 році подружжя Фецич розлучається. Пані Оксана відмовилась прийняти пропозицію "добропорядного" чоловіка-лікаря: "жити втрьох: він, вона та його коханка". Приниження жінки вилилося згодом у судовий позов.

"Ображена" коханка подала в суд на дружину свого коханця і вимагала від пані Оксани в якості моральної компенсації за "поругану честь та гідність" 20 тис. грн. І все ж правосуддя існує. В ході судового процесу коханка потерпіла фіаско.

А зраджена, скривджена, проте нескорена Оксана Фецич продовжила відстоювати своє право на правду.

Давня мудрість стверджує, що "чоловіка визначають його вчинки". І після тривалих конфліктів лікар визначився щодо власних вчинків. Мільйонні статки подружжя поділили у травні 2014 року, при цьому левова частка спільно нажитого майна відійшла Тарасу Григоровичу.

Здавалось, можна на цьому ставити крапку.

Проте професору цього здалося замало. І з ініціативи батька в судовий конфлікт вже були втягнуті діти.

Для того, аби приховати власні статки, батько подарував дорослим дітям свої маєтки, де залишилися колекція антикварних речей: від картин початку 20 століття до порцелян періоду сецесії.

Поділити майно на папері - один крок, виконати його в дії - другий. І нарешті моральний аспект - залишитися при цьому Людиною. З давніх часів рівень моральної культури мужчини визначають за його ставленням до жінки.

Проте, як свідчить практика, чим більші статки у нього, тим більше бруду виливається на неї.

Сьогодні помста Тараса Фецича колишній дружині набрала потужних обертів. Професор намагається чинити тиск на колишню дружину за допомогою правоохоронців.

Нещодавно львівські міліціонери провели обшуки на квартирі пані Оксани та в офісі на вулиці Личаківській.

Як стверджує Оксана Фецич, "в червні 2014 року за заявою моєї дочки, Фецич Роксолани, з ініціативи мого високопоставленого та впливового колишнього чоловіка, Фецича Тараса Григоровича, завідуючого кафедри онкології та медичної радіології Львівського національного медичного університету імені Д.Галицького, професора, хірурга-онколога, було відкрито кримінальне провадження слідчим відділом Франківського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області (ст.слідчий Хміль О.І.) за ст.358 ч.1 КК України, в ході якого мене підозрюють в підробці підпису замість Фецича Т.Г. на договорі оренди, що стосується майна-нежитлового приміщення, яке було об’єктом спільної сумісної власності подружжя; незважаючи на те, що це сфера цивільно-сімейних відносин. Кримінальне переслідування щодо мене ведеться показово активно, незважаючи на те, що у місті Львові щоденно реєструється понад 50 злочинів, міліція вирішила зайнятись ординарним сімейним спором, в якому багатий лікар ніяк не може поділити свої мільйонні статки та хоче покарати колишню дружину".

Так, 5 серпня 2014 року, за ухвалами слідчих суддів Франківського районного суду м.Львова, з 8-ї години ранку одночасно відбулись три обшуки: на квартирі, по вул.Кониського 4а/8 у м. Львові, за місцем праці пані Оксани, по вул.Личаківській,65, та у орендарів, по вул.Героїв УПА,73, із залученням значної кількості оперативних працівників Франківського райвідділу, які шукали договори оренди.

Як засвідчила Оксана Фецич, в квартирі, де проводився обшук, вона проживає зі своїм нинішнім чоловіком, громадянином Королівства Бельгії, Полем Вандерхувен.

"Незважаючи на його обурення, обшуку піддали його особисті речі і документи, в тому числі його ділову робочу кореспонденцію, що становить конфіденційну таємницю, - проти чого ми заперечували, вимагаючи присутності Почесного консула Королівства Бельгії у Львові; в чому нам було категорично відмовлено, що зазначено мною в протоколі обшуку", - підкреслила пані Оксанаю.

У ході вивчення матеріалу родини Фецич з'ясувалося чимало цікавих речей.

Зокрема, в 2007 році Тарас Григорович Фецич, хірург-онколог купує за 141 тисячу доларів США нежитлові приміщення загальною площею 96,1 кв.м. та 97.9 кв.м, що становить 194 кв м. Хоч в договорі купівлі-продажу ця ціна становить 10 489 гривень.

Таким чином лікар, який на державній посаді, умисно ухилився від сплати податків, бо занизив дійсну вартість приміщень.

І якщо правоохоронна, податкова служби дійсно впроваджують взятий курс на боротьбу з корупцією, то їм є чим зайнятися у Львові.

P. S. У наступних публікаціях ми продемонструємо колекцію антикваріату Тараса Фецича, лікаря на державній посаді.

Бо якщо простим смертним відкрили "Міжгір'я" Віктора Януковича екс-президента України, то варто оглянути й "львівськіі міжгір'я".

джерело: Галицька правда 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.