Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

prosport-ru.tsn.ua

Середа, 27 серпня 2014, 13:09

Матч між "Шахтарем" та "Іллічівцем" перенесли зі Львова

Футбольний матч, який мав відбутися 29 серпня на Арені Львів, між ФК «Шахтар» і ФК «Іллічівець» перенесено до Києва.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на прес-службу ФК «Шахтар».

Гра, яка мала відбутись 29 серпня о 19.00 год., на стадіоні «Арена Львів» між клубами Донецька та Маріуполя, перенесена в Київ на 17.00 год. на стадіон ім. Баннікова.

«Шановні вболівальники! Змінилося місце проведення домашнього поєдинку 5-го туру чемпіонату України, в якому «гірники» приймають маріупольський «Іллічівець». Матч відбудеться 29 серпня о 17:00 в Києві на стадіоні ім. Баннікова.

Рішення про перенесення цієї гри в Київ прийнято не випадково. «Шахтар» із задоволенням виступає у Львові, нас прекрасно прийняли в цьому місті. Але є об'єктивні обставини, які необхідно враховувати. Тепер свої домашні поєдинки на «Арені Львів», яка тимчасово є домашнім стадіоном «Шахтаря», також будуть проводити місцеві «Карпати».

Отже, навантаження на газон відчутно збільшиться. Більш того, зараз у Львові за прогнозами встановиться дощова погода. Що ще більш ускладнить роботу з трав'яним покриттям.

Враховуючи дані обставини, прийнято рішення перенести матч «Шахтар» -

«Іллічівець» на стадіон ім. Банникова. «Карпати» - львівська команда, яка, звичайно ж, повинна виступати у своєму рідному місті. Слід враховувати і важливий момент підготовки до ігор Ліги чемпіонів, які очікують «Шахтар» зовсім скоро. Якісний газон нам буде вкрай необхідний»,- йдеться у повідомленні прес-служби ФК «Шахтар» Зазначимо, що за інформацією прес-служби ФК «Карпати» (Львів), 31 серпня о 17.00 год. львівська команда зіграє проти запорізького клубу «Металург» на стадіоні «Арена Львів». Квитки на матч можна придбати у магазинах «Фанат», що на вул. Вороного та біля стадіону «Україна», окрім цього у день матчу білети також будуть продавати в касах стадіону «Арена Львів».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.