Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Середа, 13 червня 2012, 09:09

10 тис. фанів на 50 чартерах прибудуть сьогодні до Львова

Сьогодні, в день матчу між збірними Данії та Португалії, у міжнародному аеропорті «Львів» приземлиться близько 50 чартерних рейсів та 13 літаків. що здійснюють планові рейси.

 Основна маса вболівальників прибуде чартерами з Португалії та Данії  - до 5-6 тис фанів з Португалії та 4-5 тис фанів з Данії.

Під час проведення Євро-2012 міжнародний аеропорт «Львів» прийматиме більш ніж 160 чартерів з різних країн Європи. Загальна кількість пасажирів, яких обслуговуватиме аеропорт на час чемпіонату, становитиме більш ніж 50 тисяч на період усіх днів чемпіонату.
МА «Львів» імені Данила Галицького – найбільший аеропорт Західної України за пасажиропотоком та маршрутною мережею. Розташований за 6 км від центру міста на південь. Термінал «А» має пропускну здатність 2000 пасажирів на годину. Злітно-посадкова смуга довжиною 3305 метрів може приймати літаки типу D. Можливе здійснення 20 вильотів на годину літаків типу D.

У другому кварталі 2012 року з МА «Львів» ім. Данила Галицького запрацюють регулярні рейси чотирьох авіакомпаній.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.