Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://podrobnosti.ua

Середа, 13 червня 2012, 09:18

Програма культурних заходів у Львові на 13 червня

Сьогодні у Львові відбуватимуться настпні культурно-розважальні заходи. 

 

З 11.00 на вул. Валовій проходитиме трансляція футбольних матчів та інтерактивне шоу, де країни-учасниці ЄВРО 2012 представлятимуть свою національну музику і кухню.

З 10.00 до 19.00 продовжуватиметься проведення фестивалю «Львів – столиця ремесел».

З 12.00 до 22.00 на Чернечій Горі у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківському гаї» відбуватимуться найрізноманітніші дійства: музей демонструватиме унікальні вироби на ярмарку сувенірів, будуть проходити концерти народних колективів, показові виступи клубів бойових мистецтв Львова та барабанні шоу.

З 12.00 до 19.00год на пл. біля Порохової вежі у рамках однойменного проекту всі бажаючі матимуть нагоду спостерігати «Як козаки куліш варили...», а також процес варіння вареників в чанах та інші козацькі змагання, що супроводжуватимуться театралізованими дійствами. На цій же площі з 12.00 до 20.00 проводитимуться ігри з флорболу.

На пр. Шевченка заплановано проект «В'язана Європа» і фейс-арт, що проходитиме з 14.00 до 18.00 як на пр. Шевченка, так і на пл.Галицькій.

У Львівському національному музеї ім. Андрея Шептицького, що на пр.Свободи, проходитиме виставка «Нормандія у живописі» - колекція шедеврів французьких імпресіоністів та художників ХІХ – початку ХХ століть. Львів'яни та гості міста матимуть можливість зустрітись з полотнами таких видатних митців, як Курбе, Моне, Ренуар, Буден, Жеріко та багатьох інших.

На площі Ринок відбудеться Міжнародна зустріч духових оркестрів країн-власниць Євро-2012 «Music Euro-2012». Будуть представлені твори європейської духової музики та танцювальних мажореткових композицій. О 15.00 год розпочнеться виступ польського Молодіжного духового оркестру з м.Ростажево, що триватиме до 16.30 год.

З 17.00 до 18.00 год на площі проходитиме концерт за участі Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова». Згодом, з 18.00 до 18.30 год триватиме барабанне шоу. А на завершення з 23.00 і до опівночі демонструватиметься відмінна акторська гра Львівського духовного театру «Воскресіння» у вуличній виставі «Вишневий сад».

Джерело: Львівська міська рада

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.