Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

mv.org.ua

Середа, 13 червня 2012, 10:00

Перелік вулиць Львова, рух приватного транспорту якими сьогодні обмежено у зв'язку з матчем Євро-2012

Сьогодні у Львові на стадіоні «Арена Львів» о 19.00 розпочнеться матч турніру Євро-2012 збірних Данії і Португалії, у зв'язку з чим у місті обмежено рух приватного трансопрту

Вул. Стрийська-пл.Петрушевича-вул.Шота Руставелі будуть  закриті для руху приватного транспорту з 14:00 год.

Для руху транспорту будуть частково закритими вул. Коперника, Дорошенка, Січових Стрільців, Гнатюка, Л. Українки, Вірменська, Валова, Кн. Романа, пр. Шевченка, тощо. Громадський транспорт, який їхав по вул. Коперника-Стефаника, буде перескерований з вул.Сахарова на вул.І.Франка-Вітовського.

Автобуси №3А, 4А та 5А матимуть кінцеву зупинку на пл.Петрушевича.

Також з 15:30 год до стадіону з пл.Петрушевича курсуватимуть експрес-маршрути до стадіону. На них працюватиме 65 автобусів.

Також доїхати можна громадським транспортом: маршрутні автобуси №3А, 10, 25, 40, тролейбуси №3 та №5.

З 16:00 до 20:00 год вулицю Фредра закриють для руху транспорту. Саме на цій вулиці розташований готель, де живе команда португальської збірної із футболу.

Рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

Вболівальники, які мають квитки на матч, матимуть змогу пересуватися в громадському транспорті безкоштовно протягом 36 годин - протягом доби дня матчу і до 12.00 год наступного дня.

Для зручнішого добирання до стадіону у Львові встановлено додаткове ознакування для вболівальників. Ознакування встановлено на пл. Галицькій, проспекті Шевченка, вул. Саксаганського, та перетин Саксаганського та І. Франка. Також там будуть розміщені волонтери, готові допомогти вболівальникам добратись до пл. Петрушевича, звідти власне і відбувається від'їзд.

Сьогодні, 13 червня, громадський транспорт у місті працюватиме до 00:00 год. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.