Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

барком-кажани

прес-служба ВК "Барком-Кажани"

Понеділок, 1 вересня 2014, 15:14

ВК "Барком-Кажани" повернувся з Польщі з перемогою

барком-кажани

Впродовж  30-31 серпня гравці львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани»  провели виїзні товариські матчі з польським  ASPS AVIA Svidnik.  

Про це Варіантам повідомила прес-служба ВК "Барком-Кажани".

Впродовж  30-31 серпня гравці львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани»  провели виїзні товариські матчі з польським  ASPS AVIA Svidnik.  Ігри у Польщі видалися досить напруженими, але  на рідну землю львів’яни повернулися з  перемогою.

Перший сет першого ігрового дня завершився перевагою господарів майданчика -  ASPS AVIA Svidnik: 29:27.  Команди йшли практично ніздря в ніздрю, але вирвати перемогу львів’яни так і не змогли . Проте відігралися в другій партії: 21:25 на користь «Барком-Кажани». Відігратись польській команді так і не вдалось. «Кажани» виборюють ще дві перемоги підряд і закінчують перший ігровий день із рахунком 1:3 (29:27, 21:25, 19:25, 21:25).

«Товариські турніри видалися досить насиченими. Це була справжня гра, з новим складом гравців. Хлопці показали досить непогані результати. Щодо найкращих гравців – то в суботу досить добре себе проявив Мар’ян  Кадюк. А вже в недільній грі хочу відзначити  Володимира Пилипіва. Він був ефективним гравцем. Щодо нових волейболістів  - Олександра  Мірошниченка, Ігоря  Ковалікова та Володимира Тевкуна, то вони теж показали непогані результати під час ігор», - розповів новопризначений головний тренер ВК «Барком-Кажани» Владислав Лазарчук.

Другий ігровий день знову розпочався з поразки «Кажанів»  - 25:23.  У другому сеті львів’яни розігріваються і, завдяки наполегливості та вдалим прийомам і подачам, ситуація змінюється  – 20:25 на користь «Кажанів».

Потім ще одна поразка львів’ян ,  після якої «Кажани» збираються  - і знову перемагають. І останній, п’ятий сет,  знову приносить львів’янам лідерство. Результати другого ігрового дня – 2:3(25:23, 20:25, 25:20, 20:25, 12:15) на користь львів’ян.  

Під час ігор в Польщі львівська команда продемонструвати більший досвід. Як наголосили у польському клубі, головна сила львів’ян -  відмінний захист.  «Ми  провели гарну волейбольну гру, дуже цікаву.  Цей матч дуже відрізняється від вчорашнього.  Глядачі спостерігали активнішу  участь і боротьбу  з нашого боку. Українська команда теж прагнула виграти у цьому матчі. Гості кинули на гру всі свої сили і це принесло результат»,  - підсумував  гру  директор AVIA Svidnik Роман Ліс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.