Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

ua.korrespondent.net

Понеділок, 1 вересня 2014, 15:34

На Львівщині військкомати шукають добровольців

військові

На сьогоднішній день у військкоматах Львівщини здійснюється набір добровольців для проходження військової служби у механізованих та танкових підрозділах білоцерківської окремої механізованої бригади.

Про це Варіантам повідомили у відділі по роботі з громадськістю Львівського ОВК.

"Сьогодні над нашою державою нависла серйозна загроза територіальної цілісності та суверенності. Тому країна вкрай потребує добровольців, які вірять у світле майбутнє України та готові стати на захист її кордонів.

На сьогоднішній день у військкоматах Львівщини здійснюється набір добровольців для проходження військової служби у механізованих та танкових підрозділах білоцерківської окремої механізованої бригади. На даному етапі найбільш потрібними є військовозобов’язані з такими військово-обліковими спеціальностями: командири відділень, навідники-оператори БМП-2, командири гармат, навідники, механіки-водії тощо.

Всім, хто бажає зі зброєю в руках захищати державний кордон незалежної України, потрібно звернутися до районних військових комісаріатів у Львівській області за місцем реєстрації або за місцем перебування на військовому обліку.
Нагадаємо, що захист Батьківщини є конституційним обов’язком кожного громадянина України. Основні вимоги до добровольців – задовільний стан здоров’я, вік до 60 років та бажання обороняти Україну" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.