Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

софія федина

ТВК "Південний"

Середа, 3 вересня 2014, 13:42

У День знань Софія Федина виступила у ТВК "Південний"

софія федина

Громадська діячка та співачка Софія Федина з нагоди свята Першого дзвоника виступила для учнів початкової школи "Дивосвіт", що на території ТВК "Південний".

Про це Варіантам повідомила прес-служба ТВК "Південний".

Урочиста лінійка розпочалась із хвилини мовчання за загиблими українцями. Відтак школярі, батьки та вчителі заспівали Державний Гімн України.

Привітати учнів школи прийшли також справжні герої – українські військові, що воювали у зоні АТО. Саме вони провели у класах початкової школи "Дивосвіт" перший урок під гаслом "Україна – єдина країна" та закликали дітей бути справжніми патріотами своєї країни.

Нагадаємо, приватну початкову школу "Дивосвіт" збудовано та відкрито у 2013 році на території ТВК "Південний". Це перша початкова школа, збудована у Львові за роки незалежності України. Школа зведена без залучення державних коштів, з ініціативи та фінансової підтримки Петра Писарчука.

Навчальний заклад збудовано за європейськими стандартами, у ньому запроваджено нову методику навчання та виховання дітей, розроблену українськими вченими-освітянами, спираючись на європейський досвід.

Навчальний заклад є приватним, розрахований на 80 учнів.

Фото: ТВК "Південний".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.