Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

заміна тепломереж

прес-служба Львівської міської ради

Середа, 3 вересня 2014, 15:12

На вул. Миколайчука проводять повну заміну тепломереж

заміна тепломереж

ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить заміну магістральної теплової мережі на вул. Миколайчука, яка забезпечить тепловитрати мешканцям всього Шевченківського району.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Йде повна заміна мереж. Це стосується великої кількості будинків Шевченківського району, тут часто були пориви. Також тут ми маємо значну економію по коштах. Якщо б цю роботу виконувала якась комерційна структура, то коштувало б це, як мінімум, більше 4 млн грн. Враховуючи, що підприємство робить це власними силами, то вартість склала 2,5 млн грн. Мешканці цього мікрорайону будуть мати надійне опалення.

Не за горами початок опалювального сезону, тому нам важливо ті ділянки мереж, де є слабинки, повністю замінити, щоб мешканці не відчували жодних незручностей. На сьогодні ми чи не єдине місто в Україні, яке подає гарячу воду. Мені важливо, щоб ми плавно увійшли в опалювальний сезон. Проблем завжди є багато, але ми їх вирішуємо, щоб мешканці не відчували жодних незручностей», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ця мережа зносилася і були часті пориви. За останні три роки було ліквідовано 11 поривів на даній мережі. Ця тепломережа проходила через трамвайну колію, зараз, згідно з проектом, її винесуть за трамвайну колію. Мережа іде від ТЦ «Північна» і забезпечує теплом весь Шевченківський район - 348 житлових будинків», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Загалом на вул. Миколайчука буде замінено 256 м труби діаметром 530 мм на 710 мм та 168 м труби діаметром 720 мм на 900 мм

За словами директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степана Пакіжа, зварювальні роботи планують закінчити наступного тижня, а протягом найближчих 2-3 тижнів повністю відновити благоустрій.

«До 1 жовтня усі ремонтні роботи, окрім ділянки на вул.Стрийська-Максимовича, плануємо закінчити. З 15 вересня поетапно заповнюватимемо усі мережі теплоносієм», - сказав Степан Пакіж.

Нагадаємо, у 2014 році ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити більше 18 км теплових мереж. Вже замінено більше 12 км.

Фото: прес-служба Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.