Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа

yak-prosto.com

Середа, 3 вересня 2014, 17:12

На Львівщині школярі матимуть лише 4 навчальні суботи у першому семестрі

школа

Цьогорічний навчальний рік не буде таким, з метою заощадження енергоресурсів у зимовий період змінено структуру 2014/2015 навчального року.

Про це повідомляє прес-служба Винниківської міської ради.

Заступник директора СЗШ № 29 Ореста Стасів розповіла про те, як буде організовано процес навчання у школах. І семестр триватиме з 1 вересня до 5 грудня 2014 р., а ІІ – з 26 січня до 29 травня.

Діти відпочиватимуть на зимових канікулах із 8 грудня до 25 січня (за рахунок перенесення осінніх і весняних канікул). Загальноосвітні навчальні заклади матимуть 5-ти денний робочий тиждень, але відпрацювання таки будуть. Учні приходитимуть на навчання кілька субот (5-11-х класи) – 20 вересня, 27 вересня, 4 жовтня, 11 жовтня. Не будуть відпочивати 9 березня, 1 травня, 4 травня, 11 травня (учні 1-11-х класів).

Для школярів 1-4 класів чотири робочі суботи відпрацювання матиме вигляд навчальних екскурсій. Аби наздогнати решту 7 робочих днів, для учнів 1-11-х класів педагоги ущільнюватимуть навчальний матеріал за рахунок об’єднання навчальних тем, використання міжпредметних зв’язків, оглядового вивчення навчального матеріалу.

Нагадаємо, Львівська міська рада ініціювала переведення учнів шкіл Львова на шестиденний навчальний тиждень, щоб потім, під час зими, діти пішли на канікули.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.