Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

крим

photoukraine.com

П'ятниця, 5 вересня 2014, 14:01

У Крим впускатимуть лише за паспортом

крим

З 8 вересня 2014 року змінюються правила щодо в’їзду на тимчасово окуповану територію України громадянами України.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Тепер дозвіл на в’їзд на тимчасово окуповану територію України буде надаватися лише у разі наявності документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Зокрема, діти, які не досягли 16-річного віку, зобов’язані слідувати за паспортами громадян України. До цього необхідно було мати при собі або свідоцтво про народження чи проїзний документ дитини", - йдеться у повідомленні.

У Держприкордонслужбі зазначили, що це нововведення пов’язане з практичним виконанням Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України».

"Варто також зазначити, що документи, які посвідчують особу та підтверджують громадянство України визначені у пункті першому частини першої статті 13 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

Крім того, необхідно звернути увагу, що дозвіл на в’їзд з тимчасово окупованої території України громадянам України, які не досягли 16-річного віку, буде надаватися за наявності документів, за якими вони виїхали з материкової частини України", - додали прикордонники.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.