Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

неаполь

worldcolors.com.ua

Вівторок, 9 вересня 2014, 18:14

Wizz Air відкриває нове сполучення Львів-Неаполь і таки закриває рейси на Дортмунд

неаполь

23 грудня з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького авіакомпанія Wizz Air Україна буде налагоджено авіасполучення з Неаполем.

Про це повідомила прес-служба львівського аеропорту.

Продаж квитків уже розпочався на сайті авіаперевізника.

Рейс виконуватиметься двічі на тиждень, по вівторках і суботах, на літаку AirbusA320 місткістю 180 крісел в Міжнародний аеропорт Неаполя.

Авіакомпанія Wizz Air здійснюватиме замість рейсу Львів-Дортмунд, виконання якого перевізник припиняє з 1 листопада, - наголошено у повідомленні. 

Регулярні рейси зі Львова до Неаполя востаннє виконувались на цілорічній основі у 2012 році. Зважаючи на те, що середня завантаженість рейсів за напрямками до Італії становить 90% та бюджетну ціну квитка (від 639 грн. в одну сторону – за інформацією авіаперевізника), очікується, що новий рейс також буде користуватися попитом серед пасажирів. 

Неаполь стане третім італійським містом з яким буде налагоджено авіасполучення з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. На даний час виконуються регулярні рейси зі Львова до Венеції та Мілану. 

Нагадаємо, минулого тижня Wizz Air зупинив продаж квитків на рейс Львів-Дортмунд

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.