Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ОВК

opora.rv.ua

Середа, 10 вересня 2014, 18:02

На Львівщині секретар ОВК взяла самовідвід, аби не представляти Партію регіонів

ОВК

На першому засіданні окружної виборчої комісії №121 (центр – м. Дрогобич) секретар ОВК після складання присяги заявила про самовідвід. Причина – їй соромно, що вона заявлена в ОВК від Партії регіонів.

Про це повідомила прес-служба ОПОРИ.

Секретар комісії Тимик Христина Любомирівна повідомила, що після того, як дізналася, що буде членом ОВК від ПР, відмовилась бути членом комісії від цієї партії через теперішнє негативне її суспільне сприйняття.

Як вдалося з’ясувати довготермінову спостерігачу ОПОРИ, секретар ОВК № 121 насправді є членом ВО «Батьківщина». Партійне керівництво зуміло «просунути» кандидатуру дівчини в ОВК на посаду секретаря ОВК по квоті Партії регіонів.

Офіційну заяву про самовідвід Христина Тимик мала написати після закриття засідання окружної комісії. Але вона не зробила цього на засіданні через те, щоб можна було оформити протокол № 1, оскільки юридично вона стала секретарем ОВК після складання присяги і повинна була оформити протокол про початок роботи ОВК, зафіксувати факт складання присяг членами ОВК.

Факту написання заяви і прийняття її головою поки не зафіксовано.

Нагадаємо, що 5 вересня ЦВК утворили 213 окружних виборчих комісій (ОВК) із представників чотирьох парламентських партій і 21 політичної партії, кандидати від яких брали участь у попередніх парламентських виборах у 2012 р.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.