Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДМСУ

фото прес-служби Львівської митниці

Четвер, 14 червня 2012, 12:07

Під час Євро-2012 у пунктах пропуску Львівської митниці зафіксовані порушення

Під час проведення в Україні «Євро-2012» у пунктах пропуску Львівської митниці зафіксовано випадки незаконного переміщення товарів та транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Учора через митний пост Краковець з України в Польщу прямував громадянин України. Під час детального огляду автомобіля, митники виявили1000 пачок цигарок «Classic», а також 34 л речовини «Системний фунгіцид для захисту плодових культур» заводського розфасування у 34 пластмасових банках ємністю 1 л, частина з яких містилась за декоративною обшивкою бокових порожнин багажного відділення автомобіля, а решта – в конструктивних порожнинах моторного відділення автомобіля.

Сьогодні зранку у цьому ж пункті пропуску інший громадянин України намагався перетнути кордон на автомобілі, номер кузова якого не співпадав з номером, вказаним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Як з'ясувалося, автомобіль зареєстрований в Республіці Чехія.

Правоохоронці склали протоколи про порушення митних правил, предмети правопорушення вилучено до рішення суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.