Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

кубок лева

прес-служба ВК "Барком-кажани"

Четвер, 11 вересня 2014, 17:26

Переможцем «Кубку Лева» став сумський «Хімпром»

кубок лева

У Львові завершився другий волейбольний турнір «Кубок Лева». 

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Загалом участь у змаганнях взяло 4 команди. Це львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани » та «Барком-Кажани-2» (молодіжна команда), ВК «ЮрАкадемія» (м. Харків), ВК «Хімпром» (м. Суми).

Цьогоріч волейбольні змагання проходили з дещо меншим розмахом ніж торік. Однак однією з особливостей турніру став прапор Єдності. Під час відкриття його розгорнули усі команди-учасники у знак підтримки українських військових, які сьогодні захищають нашу неньку Україну на Сході держави.

За підсумками матчів, переможцем турніру та володарем К «Кубку Лева-2014» став волейбольний клуб «Хімпром» (місто Суми). Друге місце посіла «Юракадемія» (Харків), третє місце – за господарями майданчика – ВК «Барком-Кажани».

Номінацію «Кращий нападник Кубку Лева-2014» отримав гравець «кажанів» Володимир Тевкун. А от кращим приймаючим гравцем турніру став Дмитро Канаєв з ВК «Юракадемія».

« Не очікував, що отримаю таку нагороду. Дійсно, дуже приємно. Щодо турніру, це були підготовчі змагання. Ми не ставили собі за мету перемогу. Адже потрібно було притримати сили на матчі у Польщі, на які ми вирушаємо вже сьогодні», - наголосив володар номінації «Кращий нападник» Володимир Тевкун,
До Польщі гравці ВК «Барком-Кажани» поїхали одразу по завершенню ігор. Там у місті Островек львівські «кажани» візьмуть участь у місцевому турнірі.

Загалом на змаганнях у Польщі буде представлено 5 команд, серед яких лише одна українська – «Барком-Кажани» та 4 польські: ?lepsk Suwa?ki, KS Camper Wyszków, KPS Siedlceта Pekpol Ostro??ka.

«Ситуація в країні тяжка. Цьогоріч чимало спортивних клубів, волейбольних зокрема, припиняють своє існування. Попри все це «Барком-Кажани» ставить собі завдання і далі йти вперед, як би це важко не було. У спорті не можна зупинятись», - наголосив президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.