Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

концерт у динамо блюз

П'ятниця, 12 вересня 2014, 16:09

Близько сотні фанатів Жадана не змогли потрапити на його презентацію

концерт у динамо блюз

Близько сотні фанатів письменника Сергія Жадана не змогли потрапити на презентацію нової CD-книгу «Бийся за неї» разом із музичним гуртом «Собаки в космосі». 

Про це у своєму Facebook написала шанувальниця творчості Жадана Ірина Вихрущ.

За її словами, концерт проводився в клубі «Динамо Блюз», і, як виявилося, для того щоб потрапити туди, потрібно було зарезервувати столик.

"Жоден організатор не вийшов, не сказав, що відбувається, лише, коли розпочався концерт стало зрозуміло – нікого не впустять, якісь «добродії» просто відчинили двері для невдах, котрі не потрапили в зал, аби музику було чути", розповіла Ірина Вихрущ.

За її словами, інформація про те, що на концерт впускатимуть лише за резервуванням столиків, не була зазначена ні у афішах, ні в повідомленнях про презентацію.

"Питання до Сергія: яке моральне право Ви мали розпочинати концерт, знаючи, що під дверима сумнівного закладу, у котрому цікава лише назва, котра чимось натякає на блюз та на «Динамо», вовтузиться сотня ваших шанувальників?", пише Ірина Вихрущ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.