Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

миколаївцемент

П'ятниця, 12 вересня 2014, 17:50

«Миколаївцемент» чотири роки працює без нещасних випадків

миколаївцемент

11 вересня виповнилось чорити роки, як ПАТ «Миколаївцемент» працює без нещасних випадків і травматизму.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Миколаївцемент".

Таку подію на підприємстві відзначили особливими словами вдячності відкерівництва та нагородами.

Кожен працівник з цієї нагоди отримав премію, а найбільш безпечний підрозділ – дільниця з обслуговування механічного обладнання - отримав колективний приз – побутову техніку для потреб працівників, - зазначено у повідомленні. 

«Такої ефективності у сфері охорони праці на підприємстві вдалося досягти завдяки і головним чином тому, що безпека і здоров’я є беззаперечним пріоритетом у нашій діяльності, а тому постійно перебуває в центрі уваги кожного.

Понад 50% бюджету навчання відводиться на охорону праці, інвестиції в ефективність технологічних процесів та обладнання, покращення робочих місць так чи інакше стосуються, в першу чергу здоров’я і безпеки, - зазначив у ході урочиcтої зустрічі з колективом генеральний директор ПАТ «Миколаївцемент» Роман Марущак. 

"Миколаївцемент є по праву одним з найбільш безпечних у будівельній галузі нашої держави. Таке досягнення є заслугою, без перебільшення, кожного окремого працівника! За це моя особиста усім дяка. Прошу тримати так і далі!», - наголосив Марущак. 

Нагадаємо, ПАТ «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2013 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено понад 700 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012, в т.ч. на розширення Львівського аеропорту.

Продукція заводу займає міцну позицію на національному ринку. Природним ринком збуту є західний регіон України.

У 2013 роціі завод приєднався до Групи «СіАрЕйч» – регіонального, національного та світового лідера у галузі будівельних матеріалів. Після входження до неї ПАТ «Миколаївцемент», група CRH стала лідером з виробництва цементу в Україні

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.