Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

7dniv.info

Середа, 17 вересня 2014, 16:32

Вчора у Львові трапилося 3 ДТП за участю пішоходів

дтп

Вчора, 16 вересня, у Львові зафіксували 3 ДТП за участю пішоходів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

Одна із них сталася вранці на перехресті вулиць Чигиринської та Грінченка. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Chevrolet Aveo», 26-річний львів’янин, збив на пішохідному переході 40-річного місцевого мешканця.

У результаті наїзду перехожий отримав тілесні ушкодження та звернувся за допомогою до медиків. У нього діагностували забійну гематому та забій потилиці. Постраждалого було госпіталізовано.

А на перехресті вулиць Володимира Великого та Стрийської під колесами іномарки «BMW» травмувалася 65-річна львів’янка. Це сталося близько 09.50 години.

За попередніми даними, жінка намагалась перейти дорогу поза пішохідним переходом.

Зараз потерпіла у лікарні зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою.

Ще одна автопригода відбулася цього ж дня о 11-й годині на перехресті вулиць Григоровича та Мартовича. Водій автомобіля «Audi A4», 39-річний житель Львова, наїхав на 78-літнього дідуся.

Внаслідок ДТП пішохід зазнав поранень. У нього діагностували перелом кісток передпліччя, забійні рани лоба. Після огляду лікарів та надання необхідної допомоги, чоловіка відпустили додому.

Причини та обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці наразі встановлюють.

Загалом, протягом восьми місяців цього року у Львові сталося 93 ДТП з вини пішоходів, у яких загинули 6 осіб та ще 90 – отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.