У Львові на Пасічній змінять організацію руху через численні ДТП

Четвер, 18 вересня 2014, 09:59

Міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення щодо внесення змін в організацію дорожнього руху на вул. Пасічній, 75, для запобігання ДТП на пішохідному переході.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Вчора, 17 вересня, відбулось засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху. Розглядалось питання щодо внесення змін в організацію дорожнього руху на вул. Пасічній, 75, для запобігання ДТП на пішохідному переході. Відтак, комісія прийняла ряд рішень з облаштування додаткових знаків, острівця безпеки, шумопонижуючої смуги, тощо. Усі дорожні знаки мають встановити до понеділка, інші елементи – протягом 10 днів.

«Проектом рішення передбачено: визнати дану ділянку аварійно небезпечною, встановити відповідні знаки. Забезпечити додаткове нанесення дорожньої розмітки і встановлення дорожніх знаків «Увага», «Обмеження 40 км», «Школа». Встановити шумопонижаючу полосу, яка б за своїми параметрами наближалась до «лежачого поліцейського». На пішохідному переході додатково встановити острівок безпеки, а також додаткове освітлення, а також наліпки, які б попереджували у вечірній час. Облаштувати додаткові турнікетні обгородження, щоб забезпечити можливість проходу лише у тих місцях, де є пішохідний перехід», - зазначив під час засідання комісії перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

Нагадаємо, 15 вересня у Львові на Пасічній, 75 водій мотоцикла збив насмерть пішохода.

За 3 роки це перший випадок ДТП на цьому місці. Були випадки вгорі, ми там облаштували знаки, встановили світлофорний об’єкт, зупинку громадського транспорту. На цій ділянці зараз нема ніякої небезпеки», - розповів Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації.

Мітки: ДТП, пасічна