Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий візок

tsn.ua

П'ятниця, 19 вересня 2014, 10:07

Львів’янку підозрюють у викраденні немовляти з лікарні

дитячий візок

Пустомитівський райвідділ міліції завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні про викрадення з лікарні раніше судимою мешканкою Львова новонародженої двомісячної дитини.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що 4 липня цього року підозрювана, перебуваючи на самоті з немовлям таємно викрала його з території Пустомитівської центральної районної лікарні та поїхала до м. Львова, де наступного дня була затримана.

Водночас, зазначимо, що мати дитини в цей час знаходилась осторонь і розпивала спиртні напої зі своїми знайомими, котрі прийшли її провідати.

На даний час, процесуальним керівником прокуратури згаданій мешканці м. Львова оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.146 КК України (викрадення людини, вчинене відносно малолітньої), а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.
Санкція даної статті передбачає кримінальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Додамо, що у зв’язку з відмовою матері від дитини, немовля на даний час поміщено в дитячий будинок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.