Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

правий сектор

ru.tsn.ua

П'ятниця, 19 вересня 2014, 11:08

"Правий сектор" розібрався з львівським кафе, яке використовувало його ім'я та символіку

правий сектор

Представники "Правого сектору" завітали в кафе «Арт-11», яке прикривалося їхньою символікою і зафарбували логотип "Правого сектора".

Як повідомили у прес-службі партії, жодної шкоди кафе представники партії не нанесли.

 «Правий сектор» Львівщини сьогодні поставив крапку у спекулюванні своїм іменем. Давня історія про кафе-галерею «Арт-11», яка експлуатувала бренд нашої організації, досі була актуальна.

Попри всі попередження та прохання активістів про припинення таких спекуляцій, власники закладу й надалі свій маркетинг будували на нашому імені – прикриваючись символікою «Правого сектора» та портретом Героя України Степана Бандери над барною стійкою», йдеться в повідомленні партії.

«Власниця кафе Оксана Мачеус безцеремонно наживається на крові наших бійців які гинуть, захищаючи нашу державу від окупантів. На вході у кафе ниці бізнесмени повісили плакат із закликом до відвідувачів здавати гроші на Добровольчий Український Корпус «Правого сектора». У самому ж приміщенні стояла скринька для збору коштів. Куди йшли пожертвувані львів’янами та гостями міста гроші, невідомо, однак з певністю можу сказати, що аж ніяк не на ДУК» – каже лідер “Правого сектора” Львівщини Артем Луцак.

Таким чином, сьогодні вранці активісти «Правого сектора» спілкувались із власниками «Арт-11» та вкотре попросили їх забрати логотипи ПС та скриньку із закладу.

Щоправда, власники кафе не відреагували. Відтак, коли стік термін ультиматуму, правосекторівці знову завітали в кафе та самотужки, не наносячи шкоди майну власників, зафарбували логотип «Правого сектора» на вивісках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.