Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аукціон

volga.lutsk.ua

П'ятниця, 19 вересня 2014, 13:24

Львівська влада продала приміщення на Ряшівській, 13 за понад 1 млн грн.

аукціон

Сьогодні, 19 вересня, на аукціоні Львівською міською радою продано приміщення за адресою: вул. Ряшівська, 13.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Переможцем став учасник № 2, який купив приміщення за 1 030 920 грн. Нагадаємо, стартова ціна становила 937 200 грн. Як і сподівалось управління комунальної власності, у результаті торгів ціна зросла і бюджет отримав значно більші надходження.

Площа приміщення – 210, 10 кв.м. Це перший поверх і підвал.

«Управління комунальної власності підтримує практику продажу приміщень на аукціоні. Бо це найбільш ефективний спосіб продажу майна, яке належить громаді. Це є можливість зростання ціни, залежно від ринкового попиту. А також цей процес виключає складову корупції, бо це прозорий продаж майна. Тому ми всіляко намагаємось збільшити кількість об’єктів, які будемо продавати шляхом аукціону. Ці кошти підуть до бюджету, а потім, згідно з бюджетними призначеннями, будуть використані на потреби громади міста», - розповіла Інна Свистун, начальник управління комунальної власності ЛМР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.