Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Куйбіда

Понеділок, 22 вересня 2014, 14:04

Куйбіда балотуватиметься у нардепи у Дрогобицькому окрузі

Василь Куйбіда

Колишній міський голова Львова та голова Народного руху Василь Куйбіда вирішив висунути свою кандидатуру для участі у парламентських виборах по 121 виборчому окрузі (Дрогобицький район).  

Про це Варіантам повідомили джерела.

Василь Куйбіда буде висунений від партії "Народний рух України", лідером якої він є. Додамо, що Куйбіда раніше балотувався на президентських виборах у травні 2014 року.

Відзначимо, що у Дрогобицькому окрузі балотуватимуться також депутат Дрогобицької районної ради Іван Матковський (висунений "Народним фронтом") та екс-депутат Львівської облради Михайло Коваль (партія "Блок Петра Порошенка").

До слова, Центральна виборча комісія зареєструвала у відповідному окрузі двох кандидатів: Павла Барнацького (який є головним консультантом з юридично-наукових питань в Секретаріаті Комітету Верховної Ради) та генеральний директор, ТОВ "ЗЕТ-Автор" Богдан Матківський.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.