Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лікарі

7dniv.info

Понеділок, 22 вересня 2014, 15:44

У лікарнях Сокаля процвітає хабарництво, – жителі міста

лікарі

Громада міста Сокаль поскаржилася першому заступнику голови Львівської обласної державної адміністрації Йосифу Ситнику на корупцію та хабарництво у лікарнях.

Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО "Свобода"

"Незважаючи на те, що у нас медичне обслуговування забезпечує держава, якщо не маєш грошей, то немає чого лягати в лікарню, адже до тебе навіть ніхто не підійде", – повідомили мешканці міста Сокаль.

За їхніми словами, на державних апаратах лікарі медперсонал безсовісно заробляє гроші на хворих, зарплата в яких близько 1000 грн. Також мешканці у зверненні зазначили, що неодноразово зверталися в Сокальську держадміністрацію, однак безрезультатно.

Люди просять у Ситника направити комісію у терапевтичне, кардіологічне, неврологічне та хірургічне відділення.

Своєю чергою, Йосиф Ситник повідомив, що це системна проблема для багатьох медичних закладів Львівщини, спричинена з одного боку низьким рівнем заробітних плат у медиків, а з іншого – круговою порукою медперсоналу, відсутністю прозорих і конкурентних засад працевлаштування у медичні заклади та глибоким занепадом моральних цінностей у таких осіб.

Отримані матеріали Йосиф Ситник скерував до обласної прокуратури Львівщини для розгляду і належного реагування правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.