Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

yak-prosto.com

Вівторок, 23 вересня 2014, 15:40

Турянський погодив ДП "Львіввугілля" 9,6 гектарів землі для постійного користування

земельна ділянка

Львівська ОДА надала дозвіл на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ДП “Львіввугілля”

Про це йдеться у відповідному розпорядженні, за підписом т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського.

"Надати ДП “Львіввугілля” (Акімов О.А.) дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі в постійне користування", йдеться в розпорядженні. 

Земельні ділянки будуть використовуватися для обслуговування під'їзної автомобільної дороги ВП “Шахта “Лісова” на території Межирічанської та Сілецької сільських рад Сокальського району.

ДП “Львіввугілля” має подати на затвердження ОДА розроблену та погоджену в установленому порядку технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.