Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

sport-express.ua

Середа, 24 вересня 2014, 13:56

До Дня туризму у Львові організують безкоштовні екскурсії

Львів

З 25 по 27 вересня до Дня туризму у Львові покажуть кіно та організують безоплатні екскурсії.

Про це на прес-конференції повідомила начальник управління туризму Львівської міськради Галина Малець, передає кореспондент Варіантів

З 25 по 27 вересня Львів відзначає День туризму, спільно з Центром міської історії. Серед запланованих заходів – реалізація проекту «Кіно Старого Ринку», флеш-моб парасольок «Львів за мир», безкоштовні тематичні екскурсії для туристів та місцевих жителів і, зокрема, дітей.

«Окремо підготували екскурсію Львовом «Чудо-мандрівка» для поранених з АТО, які зараз перебувають на лікуванні у військовому госпіталі», – розповіла начальник управління туризму Львівської міської ради Галина Малець.

Крім цього, фіналіст чемпіонату світу з приготування кави Вадим Грановський проведе для львів’ян майстер-клас з приготування кави в джезві.

У Львові також проведуть безкоштовних німецькомовних екскурсій «Прогулянка для равликів», де гостям міста покажуть найвизначніші пам’ятки Львова всього за декілька годин.

У рамках Днів туризму у місті Лева, свої двері відчиняє Музей модерної скульптури Михайла Дзиндри (Брюховичі, вул. Музейна 16). Можна буде оглянути інтер’єр будинку-майстерні скульптора, де є понад 900 невиставлених малюнків і фотографій майстра. Наприкінці екскурсії покажуть фільм про митця з приватної колекції родини.

Обов’язковою умовою для прийняття участі у святкуванні є попередня реєстрація на деякі екскурсії.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.