Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

joinfo.ua

Середа, 24 вересня 2014, 16:34

Мобілізований учасник АТО з середньою освітою балотується в нардепи на Львівщині

учасники АТО

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом в народні депутати Петра Марунчака – учасника АТО, який наразі проходить військову службу за призовом під час мобілізації.

Про це повідомляється на сайті ЦВК.

Кандидат зареєстрований в 123 виборчому окрузі (місто Новий Розділ, Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський райони).

Самовисуванець Марунчак здобув загальну середню освіту, є безпартійним, проживає в селі Березина Миколаївського району Львівської області, судимість відсутня.

"Для здійснення постійного зв’язку з виборцями в окрузі працюватимуть громадські приймальні. Маючи прямий зв’язок з виборцями, я розроблятиму закони, які захищатимуть ваші інтереси та змушу місцеву владу якісно працювати для громадян. Я можу гарантувати, що кожна людина, звернувшись за допомогою до найближчої приймальні, може розраховувати на мою підтримку. Безпосередній контакт депутата зі своїми виборцями я вважаю обов’язковим і головним правилом у своїй роботі", йдеться в передвиборчій програмі кандидата.

Нагадаємо, на 123 окрузі також балотуватимуться нардеп Лідія Котеляк (від "Народного фронту"), депутат Львівської облради Тарас Батенко (від партії "Блок Петра Порошенка") та директор комунального підприємства Василь Ільків (від "Батьківщини").

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.