Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ярмарок спорту

Неділя, 28 вересня 2014, 23:22

У СК "Динамо" пройшов Ярмарок спорту

ярмарок спорту

З 25-го о 27-е вересня у Львові у спорткомклексі "Динамо" тривав Ярмарок спорту, на якому представили різні види спорту та провели майстер класи.

Цього року окрім представлення спортивних секцій,організатори проводили майстер-класи.

Серед гостей Ярмарку спорту був Франциско Гомез,але він не демонстрував своїх танцювальних здібностей, а просто провів автографсесію.

У суботу Ярмарок спорту захід відвідала найсильніша людина планети - Володимир Рекша та провів богатирське шоу, демонструючи свої фізичні здібності.

Основною темою Ярмарку спорту була безпека. Більше десятка бойових федерацій, наприклад: Академія традиційних самурайських бойових мистецтв Айкібудзюцу - айкідо - японське бойове мистецтво створене Уесіба Моріхеєм; Академія традиційного Кунфу - Китайське бойове мистецтво кунфу веде свій початок понад 2 тисячі років; ДЮСШ №7 - вільна боротьба та інші презентували дієві прийоми самозахисту, які підійдуть кожному, в незалежності від рівня фізичної підготовки.

Ярмарок спорту популяризує здоровий спосіб життя,присвячується самозахисту, адже сьогоднішній стан у країні змушує убезпечити себе. У программі ярмарку були такі речі як збір зброї, тир, транспортування поранених в екстримальних ситуаціях та багато іншого.

Нагадаємо, 25 вересня у Львові відкрився 5-й Всеукраїнський Ярмарок спорту – захід, що має на меті популяризувати здоровий та активний спосіб життя.

Минулого року ралійна команда Sixt Ukraine презентувала бойові автомобілі та вшанувала пам´ять Вадима Нестерчука.

Автор: Каріна Москаленко. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.