Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Верещук, Володимир Парасюк

facebook.com

Понеділок, 29 вересня 2014, 15:15

Парасюк та Верещук зізналися на передвиборчих дебатах чого вони бояться

Ірина Верещук, Володимир Парасюк

Сьогодні, 29 вересня, висуванці у народні депутати Ірина Верещук та Володимир Парасюк провели передвиборчі дебати.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, кандидат у нардепи Володимир Парасюк зазначив, що він боїться компроматів лише від власної матері.

«Я боюся мами. Вона багато чого знає. А більше мені немає чого боятися. Якщо я щось зробив неправильно – готовий попросити вибачення і сказати, що більше так робити не буду», – жаліється Парасюк.

Кандидат у нардепи Ірина Верещук зазначила, що не боїться жодних компроматів, оскільки знає, що на неї чекає.

«Знаю, що це буде брудно. Я – жінка, але волі і характеру у мене вистачить протистояти таким речам. Компромату не боюся, бо на мене його нема». 

Опоненти зазначили, що кандидування від партії блоку Порошенка не має плюсів або мінусів, бо виборець, перш за все повинен мати кредит довіри до кандидата.

«Люди будуть обирати професіоналів. Жоден блок, бренд або політичні сили, громадські організації, телеканали не допоможуть по мажоритарному округу жодному з кандидатів», – зазначила Верещук.

«Депутати мають брати на себе відповідальність за економічний статус, за учасників АТО, за розбиті дороги, за дітей сиріт, від народження до смерті. Пусті балачки і популізм не є ознакою компетентності», – додала Верещук.

Як розповіли кандидати, свої програми вони писали самі. Стосовно політичних переконань Парасюк зазначив, що він є «проукраїнський кандидат», а Ірина Верещук – правоцентристського спрямування.

Нагадаємо, 25 вересня ЦВК зареєструвала Верещук та Парасюка кандидатами у народні депутати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.