Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

протасов черепін

@tWorld

Понеділок, 29 вересня 2014, 15:46

Юрій Протасов стартує у Франції в заліку WRC

протасов черепін

3 жовтня стартує 11-й етап Чемпіонату світу з ралі у Франції, де український екіпаж виступатиме у топ-класі.

Екіпаж Юрія Протасова та Павла Черепіна виступатиме у класі WRC на автомобілі Ford Fiesta RS WRC.

На французькому етапі WRC пілоти змагатимуться на асфальтному покритті. На одинадцятий етап WRC заявилося 97 екіпажів.

Протягом цього року Протасов набрав лише 2 залікові бали в класі WRC. У класі WRC 2 український екіпаж посідає друге місце і має 90 очків. За ним у турнірній таблиці Jari Ketomaa з такою ж кількістю очок. Лідер заліку WRC 2 – Lorenzo Bertelli з 93-ма очками.

Проте суперників Протасова у класі 2 в стартовому листі ралі Франції немає, тож через змагання у іншій категорії український екіпаж не втратить позиції у класі WRC 2.

У класі WRC лідером є Sebastien Ogier, а на попереднього етапу в Австралії його команда Volkswagen Motorsport достроково здобув чемпіонство у заліку виробників.

Серед нульових екіпажів на цьому етапі буде виступати 9-разовий чемпіон світу з ралі Sabastien Loeb, який зараз виступає в кузовному чемпіонаті WTCC за команду Citroen.

Нагадаємо, у Німеччині на асфальтному ралі замість виступів у класі 2, де до 9-го етапу WRC Юрій Протасов та Павло Черепін посідали 2 місце, українці виїхали на старт ралі Німеччини на автомобілі топ-класу, відповідно очки в класі 2 не набирали.

В Австралії українці їхали у класі 2, де посіли третє місце.

Скрін: Darnitsa Motorsport у Facebook.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.