Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

садовий порошенко

Понеділок, 29 вересня 2014, 16:40

Порошенко пропонував Садовому місце у своєму блоці

садовий порошенко

Лідер Об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий розповів, що президент пропонував йому балотуватися у парламент по списку Блоку Петра Порошенка.

Про це повідомила прес-служба Громадянської мережі "Опора".

«Президент Петро Порошенко пропонував, щоб я йшов на вибори у його блоці. Я йому пояснив, що це первіснообщинний лад. Тому, що люди повинні об'єднуватись на рахунок ідеологічних принципів, а не іменних блоків. От уявляєте, що в Америці Барак Обама створює «Блок Обами» і всі політики йдуть в цей блок? А в Англії Камерон створює «Блок Камерона»... Це нонсенс! Це абсурд!», - заявив Андрій Садовий.

«Я йому це говорив прямо в очі. А мені казали «ну ти розумієш, така унікальна ситуація, це треба так політтехнологічно, щоб народ проголосував. А я говорю, справді політтехнологи за останні два строки зробили чорну справу, тому що вчать обдурювати людей. Якщо подивитися список людей, які там є, то це страшно і сумно, трагічно. Тому, що це нівелювання довіри людей», - додав він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.