Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Козак

Вівторок, 30 вересня 2014, 15:57

Тарас Козак йде на вибори в компанії з Льовочкіном, Добкіном та Шуфричем

Тарас Козак

Центральна виборча комісія зареєструвала підприємця Тараса Козака кандидатом у народні депутати, включивши його до виборчого списку політичної партії "Опозиційний блок" під № 14.

Про це йдеться в повідомленні на сайті комісії.

"Козак Тарас Романович народився 6 квiтня 1972 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова правління, ПП "Прайвет Канселер", безпартійний, проживає в селі Сокільники Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 14", йдеться у повідомленні на сайті ЦВК.

До слова, перше і друге місце в "Опозиційному блоці" отримали міністри часів Януковича Юрій Бойко та Олександр Вілкул. №3 у блоці зарезервовано за екс-головою Харківської ОДА Михайлом Добкіним, №7 - за нардепом Нестором Шуфричем, №11 - за главою Адміністрації президента Януковича Сергієм Льовочкіним.

Нагадаємо, на парламентських виборах у 2012 році Тарас Козак балотувався у 122 виборчому окрузі (Яворівщина та Жовківщина), але програв представнику Об'єднаної опозиції Василю Пазиняку. Козак відомий, зокрема, тим, що є соратником головного російського лобіста в Україні Віктора Медведчука. Щоправда, соратник з Козака доволі непослідовний.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.