Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://ukr.obozrevatel.com

Четвер, 14 червня 2012, 15:42

Журналісти поскаржилися Садовому на незадовільну роботу транспорту у день матчу збірних Данії і Португалії

Сьогодні під час брифінгу журналісти попросили міського голову Львова Андрія Садового пояснити причини незадовільної роботи грмоадського транспорту у день матчу Данія-Португалія 13 червня, а саме, як вони повідомили, вже пів на десяту вечора від стадіону «Арена Львів» не їхало жодного автобуса, а ті, що їхали від ТЦ «King Сross Leopolis», були переповнені та не зупинялись; до того ж, водії таксі за підвезення від стадіону до центру міста брали з пасажирів по 250-350 грн.

Мер Садовий у відповідь пообіцяв найближчим часом організувати прес-конференцію з відповідними посадовцями на чолі з Олегом Синюткою, які дадуть роз'яснення цієї ситуації. 

«Таксі – це приватний бізнес. Якщо були якісь порушення з їхнього боку, слід звертатись у міліцію. Подібні випадки дуже неприємні і створюють в місті недоброзичливу атмосферу. Думаю, саме життя викине таких людей з ринку. Важливо приділити увагу таким випадкам, навіть якщо їх було один-два на кілька десятків тисяч», - розповів мер.

«Автобуси із вболівальниками не могли під’їхати впритул до стадіону, оскільки це заборонено правилами безпеки УЄФА», - додав Садовий. 

«Ми б хотіли зробити під’їзд ближче, тим паче, що багато парковок біля стадіону були вільними, однак УЄФА нам заборонило, це -  поширена в багатьох країнах практика», - зазначив міський голова.

Нагадаємо, вчора, 13 червня, на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч між збірними Данії та Португалії, який закінчився з рахунком 2:3 на користь Португалії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.