Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 2 жовтня 2014, 19:02

Працівники міжнародного аеропорту "Львів" протестують проти "смотрящих" на підприємстві

Сьогодні, 2 жовтня, трудовий колектив міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького на зборах трудового колективу вимагав усунення від обов'язків низки керівників, яких вони підозрюють у зв'язках з режимом Януковича. 

До так званих "смотрящих" колектив відносить п'ятьох осіб: начальника юридичного управління Пономарьова, фінансового директора Прадіда, "директора над усіма директорами" Чеглатоніва, т.в.о. генерального директора Кузнецова та представника АТО Нестеренка.

На збори трудового колективу журналісти не були допущені. 

Натомість учасники акції протесту – працівники аеропорту відмовляються в більшості говорити на камеру, побоючись втратити роботу.

Кажуть, що не зважаючи на те, що після звільнення Гонтарєва, керівництво нібито змінилось, але система лишилась старою.

Працівники запевняють, що відкрите хабарництво продовжується, а міністерство навмисно призначає некомпетентних керівників, щоб остаточно знищити підприємство.

Також вони підозрють вищевказаних осіб в корупційних схемах, що нанесли непоправну шкоду державному бюджету та комплексу аеропорту. 

Пані Світлана працювала в аеропорті майже 30 років, але з приходом гендиректора Гонтарєва її посаду просто ліквідували, та вигнали жінку на вулицю.

Вона сподівалась, що нове керівництво виправить цю помилку, але цьому не судилось статись. 

Нагадаємо, що тодішній гендиректор аеропорту "Львів" Роман Гонтарєв скоротив понад 200 осіб.

За допомогою колектив аеропорту звернувся до народного депутата, голови ЛОО  "Народний фронт" Ігора Васюника, який був присутній на зборах. 

"Мене дивує, що на державних підприємствах вгазалі працюють "смотрящі". Моє завдання послухати скарги працівників, поінформувати міністерство транспорту та прем'є-міністра, вжити всіх необхідних заходів, щоб люди працювали в нормальних умовах, " – каже Ігор Васюник.

Після втручання нардепа Івана Васюника т.в.о. генерального директора Кузнецов покинув залу засідання трудового колективу.

фоторепортаж тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.