Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

Четвер, 2 жовтня 2014, 18:29

Дубневич припускає, що Чорновол звинуватила його в сепаратизмі, керуючись емоціями

Ярослав Дубневич

Кандидат в народні депутати у 120 в.о. Ярослав Дубневич припускає, що Тетяна Чорновол звинуватила його в сепаратизмі, керуючись емоціями, а не позицією партії "Народний фронт".   

"Спілкуючись з представниками Народного фронту і в уряді, і в Верховній Раді, ні разу не чув від них закидів в мою сторону чи сторону брата з питання сепаратизму. Я переконаний, що, мабуть, це психологічно-емоційний зрив Тетяни. Я вважаю, що це її особиста думка» – зазначив Дубневич сьогодні у Львові під час бліц-дебатів з Ярославом Герасимом.  

Дубневич також висловив задоволення тим, що Тетяна Чорновол залишилась у політиці, а також розповів про те, як він та його брат, Богдан, допомагають армії. 

«Я радий, що Тетяна Чорновол, не дивлячись на особисту трагедію, залишилася в політичному і громадському житті. Що стосується сепаратизму, який мені закинула Тетяна, – наша з братом допомога, починаючи з березня місяця, добровольцям, волонтерам, збройним силам України – наглядно показує, що ми долучилися до допомоги збройним силам України, щоб подолати сепаратизм та тероризм на сході України", – розповів Дубневич. 

Нагадаємо, кандидат у нардепи від "Народного фронту" Тетяна Чорновол вчора у Львові заявила, що на мажоритарних округах дуже важливо перемогти братів Дубневичів, тому що вони є корупціонерами, пристосуванцями та сепаратистами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.