Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гройсман

П'ятниця, 3 жовтня 2014, 18:40

Львівщина на 100% готова до опалювального сезону – Гройсман

Володимир Гройсман

Віце-прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що станом на сьогодні Львівська область повністю готова до початку опалювального сезону.

«Львівська область готова на 100%», – сказав Гройсман в коментарі Варіантам, перебуваючі у Львові.

Володимир Гройсман  роз’яснив, що означає погодження керівництвом областей початку опалювального сезону з профільним міністерством.

«Кабмін ретельно відслідковувати температурний режим, і як тільки температура опуститься до позначки, розрахованої і затвердженої Кабміном для початку опалювального сезону, буде видано відповідне розпорядження», – сказав він.

Гройсман підтвердив, що жодних інших перешкод для початку сезону наразі немає. 

"Ми слідкуватимемо за температурними графіками, і як тільки сумарна амплітуда опуститься до визначеного, буде дана команда для початку опалювального сезону", – роз'яснив Гройсман.

Нагадаємо, раніше віце-прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що початок опалювального сезону у кожній області потрібно буде узгоджувати з Міністерством енергетики та вугільної промисловості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.