Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівський бронетанковий завод

Вівторок, 7 жовтня 2014, 16:00

Лише сильна нація зможе протистояти найбільшій військовій навалі у світі, – Іван Васюник

львівський бронетанковий завод

На запрошення керівництва Львівського бронетанкового заводу підприємство відвідав кандидат у народні депутати у 115 окрузі Іван Васюник.

Колишній віце-прем’єр України Іван Васюник оглянув ремонтні цехи та ознайомився з виробничими потужностями заводу, інформує прес-служба "Народного фронту".

«Це не наш вибір воювати, і не наш вибір – захищатися, – сказав Іван Васюник. – Але той факт, що Україна зупинила агресора, хоча й, на жаль, ціною великих жертв, свідчить про великий мобілізаційний дух нації. Бо тільки сильна нація може протистояти найбільшій військовій навалі у світі. Ми, українці, зрозуміли, що у війні крім нас ніхто не забезпечить перемоги. Тільки наша мобілізація і наша підтримка може її забезпечити».

Іван Васюник подякував керівникам та колективу підприємства, за те, що зберегли завод та вивели його на такий рівень, аби відповідати запитам української армії:

«Я переконаний, що і Президент і новий Уряд, і колективи, що збереглися, зокрема колектив бронетанкового заводу, здатні відповісти на запит української армії. Зараз все залежить від правильних і швидких рішень українського керівництва».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.