Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

vestnik.in.ua

Вівторок, 7 жовтня 2014, 16:27

Опалювальний сезон на Львівщині розпочнеться лише тоді, коли вирішить уряд, – Ситник

опалювальний сезон

Через колапс в енергетичні сфері цьогоріч лише постанова уряду по кожному регіону окремо вирішуватиме, коли саме почнуть обігрівати будинки.

Про це сьогодні, 7 жовтня, під час засідання сесії Львівської облради повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник.

Щоправда, відповідні постанови не стосуються шкіл, садочків та лікарень. Початок опалювання в них визначатимуть органи місцевого самоврядування.

"Уряд дає таку постанову, що опалювальний сезон цього року буде починатися за окремою постановою щодо конкретного регіону. Якщо у нас буде до 8 градусів, протягом трьох днів, то ми вмикатимемо тепло в школах і садочках", - Йосиф Ситник.

Також він додав, школи в регіону, що опалюються індивідуально забезпечені вугіллям в середньому лише на 30%, але це не завадять розпочати опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.