Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

tsn.ua

Середа, 8 жовтня 2014, 12:31

Росія може втратити 120 мільярдів доларів через санкції, – чиновник Європарламенту

Віце-президент Європарламенту Ришард Чарнецький відвідав Львів аби розповісти про санкції проті Росії та підтримати український народ.

Про це інформує кореспондент Варіантів.

Пан Чарнецький зауважив, що Україна - європейська країна не тільки географічно, але й культурно. На думку віце-президента Росія вже зазнає економічних збитків, а завдяки посиленню санкцій економічне становище країни погіршиться ще більше.

Нагадаємо, що саме Ришард Чарнецький запропонував Європарламенту виключити російський рубль з міжнародного фінансового обороту, та закликав Європу посилити економічний тиск на Росію.

Також було зазначено, що за перші місяці санкцій Росія втратила близько 80 мільярдів доларів, а до кінця року ця цифра може перевалити за 120 мільярдів.

"Якщо Росія постачає менше газу до України або Польщі - ми можемо говорити про політичні мотиви. Якщо Європейський Союз і надалі буде впроваджувати економічні санкції, то він зможе змусити Росію до повного перезавантаження" - зауважив Чарнецький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.