Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

news.if.ua

Середа, 8 жовтня 2014, 10:06

Міліціонеру, якого затримали з боєприпасами та зброєю, загрожує 7 років ув'язнення

тюрма

Прокуратурою Львівської області розслідується кримінальне провадження стосовно міліціонера, якого затримано із зброєю та бойовими припасами.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що 4 жовтня поточного року у м. Львові правоохоронцями затримано двох громадян, у салоні автомобіля яких виявлено вогнепальну зброю та боєприпаси. Одним із затриманих є міліціонер батальйону особливого призначення ПС міліції «Золоті Ворота» ГУ МВС України у м. Києві.

Під час огляду місця події слідчими вилучено ряд боєприпасів та вибухових пристроїв, зокрема 3 ручних протитанкових гранатомети, близько 1000 бойових патронів, 13 протитанкових гранат, приціли та інші бойові припаси.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Слідство проводиться слідчим відділом прокуратури Львівської області.
Затриманим вже повідомлено про підозру у вчиненні вищезазначеного злочину, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі.

Додамо, що прокуратура області звернулась до суду з клопотанням про обрання підозрюваним запобіжного заходу – взяття під варту. Судом 6 жовтня поточного року щодо останніх обрано запобіжний захід у вигляді – домашнього арешту.

Хід досудового розслідування у провадженні перебуває на контролі керівництва прокуратури Львівської області.

Принагідно органи прокуратури звертаються до громадян із застереженням: за незаконне володіння чи експлуатацію зброї, боєприпасів, а також вибухових речовин настає кримінальна відповідальність. Жодним чином суспільна напруга в державі не є виправданням таким діям. Усі аналогічні випадки трактуватимуться виключно через призму Закону і матимуть наслідком неодмінне притягнення до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, 4 жовтня у Львові правоохоронці затримали автомобіль із вогнепальною зброєю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.